Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل هلال‌احمر سیستان و بلوچستان از ارسال محموله امدادی بشردوستانه هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران به مقصد افغانستان برای کمک به زلزله‌زدگان این کشور از طریق مرز زمینی "میلک" سیستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی هلال احمر سیستان و بلوچستان ، علیرضا میربها الدین اظهار داشت: با توجه به خسارات سنگین به جامانده از زلزله در شهر خوست افغانستان، محموله کمک‌های بشر دوستانه جمعیت هلال احمر از طریق پایانه مرزی "میلک" در شمال استان سیستان و بلوچستان به این کشور ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان ادامه داد: محموله امدادی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران شامل 600 دستگاه چادر امدادی و یک هزار و 200 تخته موکت و هزار بسته غذایی به وزن 39 تن و 200 کیلوگرم و ارزش ریالی 36 میلیارد ریال است.

«ریشه‌های عمیق این خاکیم...»؛ واکنش اهالی ادب ایران به «داغ افغانستان» چین: کمک‌های خارجی به دولت موقت افغانستان تحویل داده شود/ آمریکا دارایی‌ها را آزاد کند ارائه کمک‌های خدماتی و امدادی به مردم زلزله‌زده افغانستان در صورت ارائه مجوز شورای شهر تهران

وی تصریح کرد: همچنین مقدار چهار تن و 725 کیلوگرم خرمای اهدایی خیرین صبح امروز جمعه مورخ سوم تیرماه توسط سه دستگاه تریلی به مقصد مناطق زلزله زده افغانستان از پایانه مرزی میلک ارسال شد. با وقوع زلزله در افغانستان، سیستان و بلوچستان نیز در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفت و چند شهر مرزی از جمله هیرمند زهک، زابل، هامون و نیمروز به صورت ویژه آماده امدادرسانی در صورت وقوع حوادث احتمالی قرار گرفتند.

انتهای پیام/392/ن

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۹۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان دیر فاقد انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر است

نبود انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر در شهرستان دیر یکی از دغدغه‌ها و برای ساخت انبار امدادی به اعتبارات نیاز است. - اخبار استانها -

عباس ریزیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندر دیربا بیان اینکه این شهرستان از نقاط مهم حادثه‌خیزی استان بوشهر است، اظهار داشت: سیل، زلزله، طوفان، آتش‌سوزی و بحران خشکسالی همواره شهرستان دیر را تهدید می‌کند که نیاز به زیرساخت‌های مهم امدادی است.

وی با اشاره به نقش مهم امدادگران هلال احمر در رسیدگی به بحران‌ها افزود: نخستین گروهی که برای مقابله با حوادث وارد میدان می‌شوند امدادگران هلال احمر هستند که نیاز به تجهیزات پشتیبانی‌ است.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر از نبود انبار ‌پشتیبانی تجهیزات امدادی در این شهرستان خبر داد و گفت: یکی از مطالبات مهم این شهرستان حادثه‌خیز ایجاد انبار تجهیزات ‌پشتیبانی هلال احمر است.

ریزیان با اشاره به تحویل زمین ساخت انبار امدادی در شهرستان دیر اضافه کرد: با پیگیری فرماندار شهرستان دیر یک‌هزار و 500 متر مربع زمین برای ساخت انبار امدادی هلال احمر در نظر گرفته شده است که نیاز به تخصیص اعتبار برای اجرایی شدن این طرح دارد.

وی با بیان اینکه انبار امدادی هلال احمر در شهرستان دیر برای پاسخگویی در مواقع بحرانی ضروری است، افزود: متأسفانه شرکت‌های پارس جنوبی به هلال احمر شهرستان دیر توجهی ندارند و  در قبال مسئولیت‌های اجتماعی باید نگاه ویژه به هلال احمر در ایجاد زیرساخت‌های امدادی بشود.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر نبود پایگاه نجات غریق را یکی دیگر از مشکلات این شهرستان دانست و تأکید کرد: 11 خانه هلال در شهرستان فعال است و در 10 مدرسه طرح ملی دادرس‌‌ اجرا شده و 360 نفر آموزش لازم را فرا گرفته آمد.

وی بیان کرد: با توجه به توریستی بودن شهرستان دیر، ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان در بخش‌های مختلف بسیار زیاد است و توسعه زیرساخت‌های امدادی در بخش‌های مختلف یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

ریزیان، طرح ماهر را یکی دیگر از طرح‌های فعال هلال احمر دانست و خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 4 هزار نفر در شهرستان دیر در قالب طرح ماهر مهارت‌های لازم را فرا گرفته‌اند.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • هلال احمر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نهادهای امدادی و پشتیبانی در زمان بحران‌ها است
  • شهرستان دیر فاقد انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر است
  • ورود ۹۰۰ خودروی امدادی جدید به چرخه امداد و نجات
  • افزایش پایگاه های امدادی هلال احمر در سمنان
  • توزیع ۱۰۰۰ قلم دارو در داروخانۀ هلال‌احمر لرستان
  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • ۵۷ عنوان برنامه امدادی درمانی و بشردوستانه در فارس برگزار می‌شود
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر